Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Can't reset a Landing Page

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
doeringa
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

54 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
doeringa
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

54 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
doeringa
Level 2

15-10-2015

Hi, 

I am looking at the Landing Page functionalities in 6.1. According to the documentation (http://docs.adobe.com/docs/en/aem/6-1/author/personalization/campaigns/landingpages.html) you can reset an existing landing page by clearing the page, opting to keep content changes that you've already made. When I try this on a Vanilla 6.1 instance, jcr:content/importer/canvas is kept with all the imported elements but when I upload a new design an additional jcr:content/importer/canvas0 is created and the landing page is not populated but comes up empty with the upload icon on it. I see that the actual zip file is not being updated as well (jcr:content/importer/designpackage). There is nothing coming up in the error log. 

Does this work for anyone? Anything I need to do to make this work?

Thanks for any help, 

Alex

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
doeringa
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

54 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
doeringa
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

54 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
doeringa
Level 2

15-10-2015

Hi Kautuk, 

As mentioned, I have tried this according to the documentation. The link that I posted has the same content as your link, only that it's under a 6.1 url. 

Problem is that I can't get the re-import to work. Is this working for you?

Thanks, 

Alex