An error occurred while saving any configuration.

Avatar

Avatar

aliaksandr_hvozdzeu

Avatar

aliaksandr_hvozdzeu

aliaksandr_hvozdzeu

22-02-2021

Good day.

 

Please help me figure out the error. When saving any configuration, I get an error (like in the picture). In this case, the configuration is saved, but the error is still there. What could be the reason?

 

image-2020-10-15-15-21-59-319.png

Also, I got this error in the console

Screenshot_1.png

Thank you very much in advance!

 

PS AEM 6.5.6 version

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

aliaksandr_hvozdzeu

Avatar

aliaksandr_hvozdzeu

aliaksandr_hvozdzeu

02-03-2021

I found the reason. The configuration was saved under a dedicated path when installing aem.

And when adding a new configuration an error appeared.

Removing the new configuration and adding the org.apache.felix.proxy.load.balancer.connection.enable true property helped to resolve this issue.

Thanks all.

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar

Umesh_Thakur

MVP

Avatar

Umesh_Thakur

MVP

Umesh_Thakur
MVP

25-02-2021

@aliaksandr_hvozdzeu,

This kind of errors normally occurs in Chrome and IE browser due to restriction imposed by security best practices so to fix it you have two options on is use Firefox or implement the security features like uses of HTTPS instead of HTTP.

For more details you can read below article:

https://web.dev/fixing-mixed-content/

Hope this will help.

Umesh Thakur  

Avatar

Avatar

Bhuwan_B

Avatar

Bhuwan_B

Bhuwan_B

24-02-2021

Can you please check below community Thread and also try replicating issue with latest Service Pack 6.5.7.0 (Software Distribution)

https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-experience-manager/mixed-content-https-http-l...

 

Avatar

Avatar

Vaibhavi

MVP

Avatar

Vaibhavi

MVP

Vaibhavi
MVP

23-02-2021

Hi @aliaksandr_hvozdzeu , 

 

Please check if all the bundles are active?? Also please check the logs for error details