Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

An error occurred while saving any configuration.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
aliaksandr_hvozdzeu
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

27 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
aliaksandr_hvozdzeu
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

27 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Affirm 1
View profile
aliaksandr_hvozdzeu
Level 1

22-02-2021

Good day.

 

Please help me figure out the error. When saving any configuration, I get an error (like in the picture). In this case, the configuration is saved, but the error is still there. What could be the reason?

 

image-2020-10-15-15-21-59-319.png

Also, I got this error in the console

Screenshot_1.png

Thank you very much in advance!

 

PS AEM 6.5.6 version

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
aliaksandr_hvozdzeu
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

27 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
aliaksandr_hvozdzeu
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

27 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Affirm 1
View profile
aliaksandr_hvozdzeu
Level 1

02-03-2021

I found the reason. The configuration was saved under a dedicated path when installing aem.

And when adding a new configuration an error appeared.

Removing the new configuration and adding the org.apache.felix.proxy.load.balancer.connection.enable true property helped to resolve this issue.

Thanks all.

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Validate 1
MVP
Umesh_Thakur
MVP

Likes

147 likes

Total Posts

157 posts

Correct Reply

53 solutions
Top badges earned
Validate 1
Applaud 25
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
MVP
Umesh_Thakur
MVP

Likes

147 likes

Total Posts

157 posts

Correct Reply

53 solutions
Top badges earned
Validate 1
Applaud 25
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
Umesh_Thakur
MVP

25-02-2021

@aliaksandr_hvozdzeu,

This kind of errors normally occurs in Chrome and IE browser due to restriction imposed by security best practices so to fix it you have two options on is use Firefox or implement the security features like uses of HTTPS instead of HTTP.

For more details you can read below article:

https://web.dev/fixing-mixed-content/

Hope this will help.

Umesh Thakur  

Avatar

Avatar
Give Back 5
Level 6
Bhuwan_B
Level 6

Likes

132 likes

Total Posts

122 posts

Correct Reply

48 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Boost 100
Give Back 3
Affirm 25
Establish
View profile

Avatar
Give Back 5
Level 6
Bhuwan_B
Level 6

Likes

132 likes

Total Posts

122 posts

Correct Reply

48 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Boost 100
Give Back 3
Affirm 25
Establish
View profile
Bhuwan_B
Level 6

24-02-2021

Can you please check below community Thread and also try replicating issue with latest Service Pack 6.5.7.0 (Software Distribution)

https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-experience-manager/mixed-content-https-http-l...

 

Avatar

Avatar
Affirm 50
MVP
Vaibhavi
MVP

Likes

216 likes

Total Posts

181 posts

Correct Reply

61 solutions
Top badges earned
Affirm 50
Validate 1
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Affirm 50
MVP
Vaibhavi
MVP

Likes

216 likes

Total Posts

181 posts

Correct Reply

61 solutions
Top badges earned
Affirm 50
Validate 1
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Vaibhavi
MVP

23-02-2021

Hi @aliaksandr_hvozdzeu , 

 

Please check if all the bundles are active?? Also please check the logs for error details