Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

After migrating From AEM 6.2 to AEM 6.4 Clientlib is not working in Publish

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
sunitac70336244
Level 2

Likes

7 likes

Total Posts

65 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
sunitac70336244
Level 2

Likes

7 likes

Total Posts

65 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
sunitac70336244
Level 2

05-12-2018

Dear All,

I have migrated my AEM application from AEM 6.2 AEM 6.4.

In AEM 6.2 , my clientlibs was under the path /etc/designs , as shown below.

1640032_pastedImage_0.png

After migrating to AEM 6.4 , I have moved to the clientlibs under the apps/Sunita , as shown below.

1640048_pastedImage_2.png

After doing the necessary changes , my home page images are coming fine in AEM-6.4 author instance.

But it is not coming fine in AEM-6.4 publish instance. It is still calling etc.clientlibs , as shown below.

1640049_pastedImage_3.png

I am feeling I have missed something. But I am not able to figure out .

It will be really appreciated if Anybody can help me on this.

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
vipins5188
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

41 posts

Correct Reply

7 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
vipins5188
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

41 posts

Correct Reply

7 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile
vipins5188
Level 2

05-12-2018

What category you are adding for clientlibs ?? How you are including your clientlibs ???

Please post more details