Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

After deploying bundle websites are not coming

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
Level 3

12-04-2016

Dear Team,

After deploying my bundle in my development environment <dev:4502/system/console/bundles> , my no websites are coming fine.

NOTE: But after deploying same bundle in my local <localhost:4502/system/console/bundles>, its working fine.

I am getting below error.

Error during include of component '/apps/customapp/renderers/sectionHomeColumnRenderer'

Error Message:

org.apache.sling.api.scripting.ScriptEvaluationException: org.apache.sling.scripting.jsp.jasper.JasperException: Unable to compile class for JSP: 

An error occurred at line: 9 in the jsp file: /apps/customapp/renderers/abstractRenderer/abstractRenderer.jsp
The type com.abccompany.dfac.abccompanyfoundation.components.core.AbstractPagePresenter cannot be resolved. It is indirectly referenced from required .class files
6: %><%@page import="com.abccompany.dfac.customapp.components.configuration.eloquaConfiguration.EloquaConfigurationPresenter"
7: %><c:set var="disclaimerModal" value="<%= new EntranceDisclaimerConfigurationPresenter().getModelFromRequest(slingRequest) %>"/><%
8: %><c:set var="disclaimerEnabled" value="${not wcmMode.edit and not empty disclaimerModal}"/><%
9: %><c:set var="model" value="<%= new customappPagePropertiesPresenter().getModelFromRequest(slingRequest) %>"/><%
10: %><c:set var="locale" value="<%= currentPage.getLanguage(false) %>"/><%
11: %><c:set var="googleTagModel" value="<%=new GoogleTagManagerConfigurationPresenter().getModelFromRequest(slingRequest)%>" /><%
12: %><c:set var="eolquaModel" value="<%=new EloquaConfigurationPresenter().getModelFromRequest(slingRequest)%>" /><%


An error occurred at line: 9 in the jsp file: /apps/customapp/renderers/abstractRenderer/abstractRenderer.jsp
The method getModelFromRequest(SlingHttpServletRequest) is undefined for the type customappPagePropertiesPresenter
6: %><%@page import="com.abccompany.dfac.customapp.components.configuration.eloquaConfiguration.EloquaConfigurationPresenter"
7: %><c:set var="disclaimerModal" value="<%= new EntranceDisclaimerConfigurationPresenter().getModelFromRequest(slingRequest) %>"/><%
8: %><c:set var="disclaimerEnabled" value="${not wcmMode.edit and not empty disclaimerModal}"/><%
9: %><c:set var="model" value="<%= new customappPagePropertiesPresenter().getModelFromRequest(slingRequest) %>"/><%
10: %><c:set var="locale" value="<%= currentPage.getLanguage(false) %>"/><%
11: %><c:set var="googleTagModel" value="<%=new GoogleTagManagerConfigurationPresenter().getModelFromRequest(slingRequest)%>" /><%
12: %><c:set var="eolquaModel" value="<%=new EloquaConfigurationPresenter().getModelFromRequest(slingRequest)%>" /><%
Processing Info:

Page    =    /content/internet/product/customapp/de_DE/home    
Resource Path    =    /content/internet/product/customapp/de_DE/home/jcr:content    
Cell    =    sectionHomeColumnRenderer    
Cell Search Path    =    sectionHomeColumnRenderer|sectionHomeRenderer|contentRenderer|abstractRenderer|page    
Component Path    =    /apps/customapp/renderers/sectionHomeColumnRendere

Thanks & Regards

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
Level 3

14-04-2016

Yogesh Upadhyay wrote...

Hello,

I have seen this issue in AEM6.1 with SP1 where bundle with SNAPSHOT version do not get updated after deploying code. This happens randomly. You might want to create DayCare ticket for this issue. As a workaround just restart "Jcr Installer" bundle or change your bundle version number and redeploy.

Yogesh

 

Thanks. I restarted Jcr Installer and it is working fine.