AEM workflow trigger by workflow launcher is not publishing asset to brand portal

Avatar

Avatar
Applaud 5
Level 1
chetan001
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Applaud 5
View profile

Avatar
Applaud 5
Level 1
chetan001
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Applaud 5
View profile
chetan001
Level 1

15-07-2021

I have created simple workflow which is publishing asset to brand portal.

 

Step :   Start->>>> participant Step >>>>> process step(Scheduled to brand portal) >>>> end.

 

 When I start this workflow from  workflow model by passing payload and title and run the workflow. It is publishing asset .

 

But when I run this workflow from launcher configuration. This workflow getting initiated and also getting completed but asset is not getting published.

 

Do  I need to manage other configuration ?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Applaud 50
Level 5
diksha_mishra
Level 5

Likes

79 likes

Total Posts

93 posts

Correct reply

39 solutions
Top badges earned
Applaud 50
Applaud 25
Give Back 5
Boost 50
Affirm 25
View profile

Avatar
Applaud 50
Level 5
diksha_mishra
Level 5

Likes

79 likes

Total Posts

93 posts

Correct reply

39 solutions
Top badges earned
Applaud 50
Applaud 25
Give Back 5
Boost 50
Affirm 25
View profile
diksha_mishra
Level 5

15-07-2021

@chetan001 You first need to configure Brand Portal publish setup as described here: https://experienceleague.adobe.com/docs/experience-manager-cloud-service/assets/brand-portal/configu...

By default, the assets will only be published to the default publisher and not brand portal.

Once done, you can simply do a quick publish and check the asset in Brand Portal.

Hope this helps.

 

Answers (0)