AEM SP 6.5.8 failed - can it be reinstalled?

Avatar

Avatar
Level 1
Evan2048
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
Evan2048
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile
Evan2048
Level 1

01-07-2021

I recently realized that there was trouble with the service pack 6.5.8 installation on our test author server. I found this because when I upgraded the uber jar I started to receive Jackson dependency errors. When I checked my Oak version, I see it is reporting 1.22.5 but when I check other servers where I've installed the SP, I see 1.22.6 and no Jackson dependency errors.


I've tried using package manager to reinstall the service pack. I didn't receive any messages in the error.log and the two discrepancies were not cleared up.

Can the service pack be reinstalled? I realize 6.5.9 is out now but would prefer to have all our servers running 6.5.8 for a little longer.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Applaud 25
Level 10
asutosh_jena
Level 10

Likes

593 likes

Total Posts

705 posts

Correct reply

206 solutions
Top badges earned
Applaud 25
Give Back 100
Boost 500
Affirm 100
Ignite 1
View profile

Avatar
Applaud 25
Level 10
asutosh_jena
Level 10

Likes

593 likes

Total Posts

705 posts

Correct reply

206 solutions
Top badges earned
Applaud 25
Give Back 100
Boost 500
Affirm 100
Ignite 1
View profile
asutosh_jena
Level 10

01-07-2021

Hi @Evan2048 

 

Yes you can re-install on the same instance again. Adobe suggest to re-start the instance before you proceed with upgrade for seamless experience.

Post upgrade also you should restart the instance once to ensure all the components are working as expected.

 

Thanks!

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Boost 250
MVP
ChitraMadan
MVP

Likes

272 likes

Total Posts

165 posts

Correct reply

67 solutions
Top badges earned
Boost 250
Establish
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Boost 250
MVP
ChitraMadan
MVP

Likes

272 likes

Total Posts

165 posts

Correct reply

67 solutions
Top badges earned
Boost 250
Establish
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
ChitraMadan
MVP

01-07-2021

Hi @Evan2048,

 

Since, you are able to install it successfully on other servers, I would suggest you to try to uninstall and re-install on the test server as well. Just make sure that no one is using that server, while the installation is going on.

 

Let us know, if you are still getting issues.

 

Thanks,

Chitra