Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

AEM Screens Player (Windows) - Wrong URL being used

Avatar

Avatar
Level 1
khoah64199733
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
khoah64199733
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
khoah64199733
Level 1

20-08-2018

Hi all,

I am using a custom made Single Page App component inside AEM Screens Editor. Everything seems to work fine when previewing on a Chrome browser. However, when I go to test it out on Screens Player for Windows, all of my media assets do not load. So, I did some digging around some log files found under \AppData\Roaming\com.adobe.aem.screens.player\File System\000\p\00.

--- BEGINNING OF LOG FILE ----

--- END OF LOG FILE ----

But, I want to refer specifically to line 29 of the file attached.

I am fairly confident that it should be loading the content from localhost:4502, but not sure how I can fix this. Do you have any suggestions? Any help would be appreciated and thank you for your time!

Replies

Avatar

Avatar
Give Back 5
Level 4
Bharath_valse
Level 4

Likes

34 likes

Total Posts

65 posts

Correct Reply

11 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
Give Back
View profile

Avatar
Give Back 5
Level 4
Bharath_valse
Level 4

Likes

34 likes

Total Posts

65 posts

Correct Reply

11 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
Give Back
View profile
Bharath_valse
Level 4

20-08-2018

Can you try updating the content offline from the channel? Whats your player version?

Avatar

Avatar
Give Back 5
Level 4
Bharath_valse
Level 4

Likes

34 likes

Total Posts

65 posts

Correct Reply

11 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
Give Back
View profile

Avatar
Give Back 5
Level 4
Bharath_valse
Level 4

Likes

34 likes

Total Posts

65 posts

Correct Reply

11 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
Give Back
View profile
Bharath_valse
Level 4

20-08-2018

Also port 24502 is the player content port. which is an implicit port

Avatar

Avatar
Level 1
khoah64199733
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
khoah64199733
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
khoah64199733
Level 1

20-08-2018

Hi Bharath,

Thanks for your response! So I've tried updating the content offline and it does not work still. As for player version, it is 2.3.2.

What is strange actually is that one of the Channels is working.

I have 3 channels - each using the same footer and background image asset. However, it seems only Exhibit 1 is loading the background and footer image correctly while the rest does not even load the CSS or image assets.

Avatar

Avatar
Level 1
khoah64199733
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
khoah64199733
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
khoah64199733
Level 1

21-08-2018

A little update on things: I was able to test on a Mac and everything seems to be working fine with that version of the Screens Player. So, that narrows the issue to the Windows Screen Player itself. I'd appreciate any insight and thanks for your time!

Avatar

Avatar
Give Back 5
Level 4
Bharath_valse
Level 4

Likes

34 likes

Total Posts

65 posts

Correct Reply

11 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
Give Back
View profile

Avatar
Give Back 5
Level 4
Bharath_valse
Level 4

Likes

34 likes

Total Posts

65 posts

Correct Reply

11 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
Give Back
View profile
Bharath_valse
Level 4

21-08-2018

Can you try downloading the latest windows player from [0] for AEM 6.3 and [1] for AEM 6.4, make sure its the right AEM version including SPs

[0] AEM Screens Player - Previous Versions

[1] AEM Screens Player - Downloads