AEM publish instance is not accepting default password

Avatar

Avatar
Level 1
narin_209202
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
narin_209202
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile
narin_209202
Level 1

18-12-2020

Hi,

 

While trying to create AEM publish instance , using aem-65-p4503 jar, on start up it is navigating to login page. Default admin admin is not being accepted by it. Anyone any idea ??

 

narin_209202_0-1608302907045.png

 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Coach
Employee
Jörg_Hoh
Employee

Likes

1,134 likes

Total Posts

3,161 posts

Correct reply

1,079 solutions
Top badges earned
Coach
Give back 600
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
View profile

Avatar
Coach
Employee
Jörg_Hoh
Employee

Likes

1,134 likes

Total Posts

3,161 posts

Correct reply

1,079 solutions
Top badges earned
Coach
Give back 600
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
View profile
Jörg_Hoh
Employee

20-12-2020

if you rename the quickstart.jar to aem-65-p4503, the runmode "publish" is not deduced from the name of the jar, but only the port, so technically you have an author running on port 4503. But anyway, the default passwords still should work. You can either try to analyze the issue or you can just start over.

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,441 likes

Total Posts

3,313 posts

Correct reply

941 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,441 likes

Total Posts

3,313 posts

Correct reply

941 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

18-12-2020

you can try to setup again by running jar from command line, there you can set admin password by yourself.

Avatar

Avatar
Affirm 100
MVP
shelly-goel
MVP

Likes

246 likes

Total Posts

410 posts

Correct reply

105 solutions
Top badges earned
Affirm 100
Give Back 25
Ignite 3
Give Back 10
Validate 1
View profile

Avatar
Affirm 100
MVP
shelly-goel
MVP

Likes

246 likes

Total Posts

410 posts

Correct reply

105 solutions
Top badges earned
Affirm 100
Give Back 25
Ignite 3
Give Back 10
Validate 1
View profile
shelly-goel
MVP

18-12-2020

@narin_209202  It asks for the admin password while setting up the instance. In case you're not sure what the password was set to, you can try resetting it with oak-run command as mentioned in this link:

 

https://helpx.adobe.com/experience-manager/kb/How-to-reset-the-admin-password-in-AEM-6-3.html