AEM adding comment block elements in my generated HTML page source

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
blkhatpersian
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

32 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
blkhatpersian
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

32 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile
blkhatpersian
Level 2

26-02-2016

Hi guys,

It seems like I can't catch a break with AEM, small things keep creeping up. I am using Google Chrome and I opened the "Inspect Page" tool on a loaded HTML page on my author AEM instance. I found this comment block element inserted near the bottom of the page:(Screenshot attached)

"<!--cq{"decorated":false,"type":"dashboardangular/component/page/index/app/home","path":"/content/dashboardangular/index/app/home/home/jcr:content","selectors":null,"servlet":"Script /apps/dashboardangular/component/page/index/app/home/home.jsp","totalTime":1,"selfTime":1}-->"

I did access this page using a vanity/virtual url I configured within the Sling Resource Resolver Factory bundle if that helps. I don't want to have this block at any point of my code because it exposes my code structure and my source file. 


Thanks,
Ali

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,409 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,409 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

26-02-2016

Are you seeing this with all AEM pages or only certain pages. 

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
blkhatpersian
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

32 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
blkhatpersian
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

32 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile
blkhatpersian
Level 2

26-02-2016

smacdonald2008 wrote...

Are you seeing this with all AEM pages or only certain pages. 

 

It looks like it is only on the Author pages, thank you for pointing that out! It is something about WCM mode being enabled, and by default a publish instance will not have it enabled. That is reassuring 🙂 http://stackoverflow.com/questions/29561075/aem-inserts-html-info-comment-into-json


Thanks again!

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,409 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,409 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

26-02-2016