Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

AEM 6.4 filter.xml | exclude pattern not working

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
pradeepd1320668
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

26 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
pradeepd1320668
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

26 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
pradeepd1320668
Level 1

19-01-2021

Hi All,

Exclude pattern is not working in my local. Every time I deploy it overwrite the changes in OSGI console.

Sharing below filter.xml.

workspaceFilter version="1.0">
<filter root="/apps/test">
<include pattern="/apps/test(/.*)?" />
<exclude pattern="/apps/test/config/my.test.config.TestConfiguration" />
</filter>

</workspaceFilter>

 

Can someone advise if I am missing anything.

 

Thanks,

Pradeep

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Establish
MVP
ChitraMadan
MVP

Likes

227 likes

Total Posts

124 posts

Correct Reply

50 solutions
Top badges earned
Establish
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile

Avatar
Establish
MVP
ChitraMadan
MVP

Likes

227 likes

Total Posts

124 posts

Correct Reply

50 solutions
Top badges earned
Establish
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile
ChitraMadan
MVP

19-01-2021

Hi @pradeepd1320668,

 

Can you please try with this:

 

<filter root="/apps/test">
<exclude pattern="/apps/test/config/my.test.config.*" />
</filter>