ACS commons/Marketo + AEM integration: Marketo form not displaying in publisher/dispatcher

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 4
jayv25585659
Level 4

Likes

46 likes

Total Posts

131 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Contributor 2
Ignite 5
View profile

Avatar
Validate 25
Level 4
jayv25585659
Level 4

Likes

46 likes

Total Posts

131 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Contributor 2
Ignite 5
View profile
jayv25585659
Level 4

27-04-2021

Any ideas why I cannot see the marketo form in the publisher but it's showing up in author.

  1. In both author and publisher, I have configured the Marketo settings. (in both cases, the settings is stored in this path: /conf/myapp/settings/cloudconfigs/Marketo)

  2. I looked around and found this piece of code: <sly data-sly-use.configMgr="com.adobe.acs.commons.marketo.MarketoClientConfigurationManager" data-sly-use.marketoForm="com.adobe.acs.commons.marketo.MarketoForm">

    In author, ${configMgr} is not null while in the publisher, it is null.

  3. In both author and publisher, I have AEM 6.5.6 + ACS commons 4.8.6.



Thanks for reading!

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Springboard
MVP
Shashi_Mulugu
MVP

Likes

232 likes

Total Posts

295 posts

Correct reply

67 solutions
Top badges earned
Springboard
Bedrock
Validate 1
Applaud 100
Establish
View profile

Avatar
Springboard
MVP
Shashi_Mulugu
MVP

Likes

232 likes

Total Posts

295 posts

Correct reply

67 solutions
Top badges earned
Springboard
Bedrock
Validate 1
Applaud 100
Establish
View profile
Shashi_Mulugu
MVP

28-04-2021

@jayv25585659 have you tried ACS commons bundle restart?