Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

6.4.8.1 (6.4.8.0 SP + CFP 1) Create User and Create Groups options not working in touch UI

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
kishorek1264980
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

44 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back
Boost 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
kishorek1264980
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

44 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back
Boost 5
View profile
kishorek1264980
Level 2

30-06-2020

Hi Guys,

 

In 6.4.8.1 (6.4.8.0 Service Pack + CFP 1) "Create User" and "Create Groups" option are not working for touch ui. Could you guys please check this and confirm.

 

Go to Tools → Security → Users. Click on "Create Users" option . Getting below error logs.

 

An error occurred at line: 48 in the jsp file: /libs/granite/security/components/form/authorizableidtextfield/authorizableidtextfield.jsp
isDisabled cannot be resolved to a variable
45:
46:         attrs.add("data-home", authorizable.getPath());
47:         attrs.add("data-val", value);
48:         attrs.add("disabled", isDisabled);
49:     }
50:     cmp.include(wrapper, new Tag(attrs));

 

 Same issue occurs for "Create Groups" option as well under Groups section.

 

6.4.8.0 6.4.8.1 AEM AEM 6.4.8 cq service packs

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back 5
Employee
vanegi
Employee

Likes

392 likes

Total Posts

378 posts

Correct Reply

148 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Give Back 5
Employee
vanegi
Employee

Likes

392 likes

Total Posts

378 posts

Correct Reply

148 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile
vanegi
Employee

30-06-2020

Hi Kishore,

I am able to replicate the issue on a 6.4.8.1 vanilla instance. It seems like a product bug. Please raise a support case to notify the same.

 

Thanks,

Vaishali

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Give Back 5
Employee
vanegi
Employee

Likes

392 likes

Total Posts

378 posts

Correct Reply

148 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Give Back 5
Employee
vanegi
Employee

Likes

392 likes

Total Posts

378 posts

Correct Reply

148 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile
vanegi
Employee

14-08-2020

Just sharing some info here: This is reported to the engineering team via an internal ticket: CQ-4300140. This would happen when the list is big and lazy loading happens. As a workaround, you can use /useradmin for now.