Problems with uploading new collection image

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
seekandenjoy
Level 2

Like

1 like

Total Posts

23 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
seekandenjoy
Level 2

Like

1 like

Total Posts

23 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 1
Affirm 1
View profile
seekandenjoy
Level 2

21-08-2015

Hi,

I am having some issues replacing the image for a collection.

1. I used placeholder images when creating the collection.

2. Then within the collection...Collection > Images > (replace & upload) > Done.

3. Upon viewing all the collections, the thumbnail image does not change, nor after hitting publish again.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 50
Employee
Neil_Enns_-_Ado
Employee

Likes

81 likes

Total Posts

654 posts

Correct reply

252 solutions
Top badges earned
Boost 50
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile

Avatar
Boost 50
Employee
Neil_Enns_-_Ado
Employee

Likes

81 likes

Total Posts

654 posts

Correct reply

252 solutions
Top badges earned
Boost 50
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile
Neil_Enns_-_Ado
Employee

21-08-2015

If the image you're uploading is the same pixel dimensions as the placeholder you uploaded, this is a known bug. To work around it you need to edit some other piece of metadata when you upload the image, like adding a keyword or something. This should be addressed in our next release, due next week.

Neil

Answers (0)