Preview App not showing anything

Avatar

Avatar

dsharpe

Avatar

dsharpe

dsharpe

02-09-2015

I have gone through the quick start guide. Created a Preview App. Loaded demo article to the Publish Site. Published Collection, Article, Card and Layout. I can't get anything to preview. My Preview App just shows a blank white screen after a loading circle.

I did not get any errors creating the App.

Accepted Solutions (0)

Answers (12)

Answers (12)

Avatar

Avatar

klaram93238519

Avatar

klaram93238519

klaram93238519

09-09-2015

Neil, thank you so much for answering. I deleted and reinstalled the app and now the content is visible. It seems that I have to delete and reinstall every time I change something in cards and layouts. I'll just keep doing so while waiting for the release next week that Nathan mentioned, and if it doesn't work properly by then I'll start a new thread with screenshot.

Avatar

Avatar

royh70849153

Avatar

royh70849153

royh70849153

09-09-2015

Nathan,

Good to know!  thanks!

Avatar

Avatar

NMarroquin

Employee

Avatar

NMarroquin

Employee

NMarroquin
Employee

09-09-2015

royh70849153‌, this sounds almost identical to an issue the team found, which is to be fixed in the release next week.

Avatar

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Neil_Enns_-_Ado
Employee

09-09-2015

Kiara, can you please start a new thread for your issue and include a screenshot of your collection list in the portal with the collections expanded so we can see the content structure?

Roy, that's very odd. Please let me know if you see it again.

Neil

Avatar

Avatar

royh70849153

Avatar

royh70849153

royh70849153

09-09-2015

Neil,

We are having the same/similar issue.  Eventually, we reinstalled the app and everything came back but before that, some of our (ios) devices were saying "no internet connection" (we confirmed there was a connection) while others just gave us a blank screen (I'd attach a screen shot but it would be a light gray rectangle.)

It appears to have been set off when we added one of our collections to the default phone home collection yesterday afternoon (between 2-5 CST).

FYI, it brought down both iphones and ipads including - IPad2, IPad3, Ipad Mini, Iphone 5, and Iphone 4 running IOS 7, 8, and 9.   We haven't started using Android yet, sadly.

Any information would be greatly appreciated.  thanks so much!

Avatar

Avatar

klaram93238519

Avatar

klaram93238519

klaram93238519

09-09-2015

I have the same problem, the preview app is not showing anything. It worked fine when I still had the default layout, but after I created cards and layouts it is just showing a blank white screen. I have used the same layouts, cards and grid as in the tutorial video. Anyone who knows what might be wrong?

Avatar

Avatar

davidhicks_dps

Avatar

davidhicks_dps

davidhicks_dps

03-09-2015

One thing to check is that your layouts and cards are working to the same grid. If you have cards that are 12 columns wide, and a layout that is 10 columns wide, the content won't show. Also - if you haven't used the same values in the mapping rule and the collection/content then the content probably won't show in the way you intend it.

Avatar

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Neil_Enns_-_Ado
Employee

03-09-2015

If nothing is showing in the app it’s usually because you don’t have your top-level collection configured correctly. I’ll admit that the first time you build out an app with the top-level collections it’s a bit confusing, and easy to miss putting something in the actual default collection to make things show up. We’re working on improvements in this area (really cool ones, I saw some designs for it last week) that will make things MUCH easier.

Back-and-forth in the forums is one way to solve this, but if you’re a current DPS customer calling enterprise support is way faster.

Neil

Avatar

Avatar

dsharpe

Avatar

dsharpe

dsharpe

03-09-2015

Does anyone have any ideas why nothing at all is showing in a app or do we have to contact support? Something is very wrong with this new system if it is this complicated or buggy!

Avatar

Avatar

davidhicks_dps

Avatar

davidhicks_dps

davidhicks_dps

03-09-2015

I am finding that PREVIEW isn't working that well either. Making a tiny change to a card or a layout - simply doesn't work. Often have to delete and reinstall the preview app. And then that doesn't work...

Avatar

Avatar

dsharpe

Avatar

dsharpe

dsharpe

03-09-2015

I did press the Preview button - all of them.

Avatar

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Neil_Enns_-_Ado
Employee

02-09-2015

Did you click the preview button in the Content & Layouts dashboard?

Neil