Issues with navto://collection/[collectionname]

Avatar

Avatar

kdr_ss

Avatar

kdr_ss

kdr_ss

25-01-2016

Hello,

I am trying to link to a collection that is within a collection. navto://collection/[collectionname] does not seem to work in this scenario, what is the proper way to link to this collection using nav://?


Thanks!

Accepted Solutions (0)

Answers (7)

Answers (7)

Avatar

Avatar

Ana_Laura_Gomes

Avatar

Ana_Laura_Gomes

Ana_Laura_Gomes

11-08-2016

I saw a similar issue today, when linking a collection into a banner.

I've used:
navto://collection/collectionName

and didn't work.

then I've changed to:

navto://collection/collectionName?openTo=browsePage

and worked just fine.

hope it helps.

kind regards!

Avatar

Avatar

kdr_ss

Avatar

kdr_ss

kdr_ss

27-01-2016

Thanks! I will try the new build and see if that works

Avatar

Avatar

Bob_Bringhurst_

Employee

Avatar

Bob_Bringhurst_

Employee

Bob_Bringhurst_
Employee

26-01-2016

Let's hope that works. If you still run into the same problem, you might want to reach out to Support for troubleshooting.

Avatar

Avatar

jerwarren

Avatar

jerwarren

jerwarren

26-01-2016

I saw in the changelog that today's update addresses some navto issues affecting a few different scenarios. Probably worth running a new build and seeing if it's fixed.

Avatar

Avatar

SegalSavad

Avatar

SegalSavad

SegalSavad

26-01-2016

Thanks!

An update on the above:

In our app we have a "Library" Collection. We have articles that provide a weekly update in the library. These articles can also be accessed from the home collection.

When I click on the "go to library" button from the articles on the home collection it works (yay!) however when I am in the article that is within the library it doesn't. I am sure that both of these files are the same and that the link is correct.

Avatar

Avatar

jerwarren

Avatar

jerwarren

jerwarren

25-01-2016

Also make sure that the collection you're trying to link to is published and/or preflighted.  I always forget that and run into the same thing.

Avatar

Avatar

Bob_Bringhurst_

Employee

Avatar

Bob_Bringhurst_

Employee

Bob_Bringhurst_
Employee

25-01-2016

navto://collection/[collectionname] should work. You might want to check the collection name for a typo.