HTML Article Packager

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
matg1
Level 2

Like

1 like

Total Posts

8 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
matg1
Level 2

Like

1 like

Total Posts

8 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
matg1
Level 2

25-06-2015

Hi, I am having problems getting the article packager to create an article. I am only at the demo stage at the moment but when I drag the bluearticle01 folder over the app icon, nothing happens. If I move it over the app icon in the dock, I get a message saying it is not a supported file. Any advice on what I am doing wrong? I know I can use the articles already created in the demo folder but do want to know it works. Screenshots below. Thanks.

Screen Shot 2015-06-25 at 11.18.58.png

Screen Shot 2015-06-25 at 11.19.10.png

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 5
Employee
NMarroquin
Employee

Likes

28 likes

Total Posts

175 posts

Correct reply

46 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Employee
NMarroquin
Employee

Likes

28 likes

Total Posts

175 posts

Correct reply

46 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
NMarroquin
Employee

25-06-2015

This issue is being looked into. It is related to running the tool on OS X 10.9.x.

Answers (5)

Answers (5)

Avatar

Avatar
Level 1
canvasman58
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
canvasman58
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
View profile
canvasman58
Level 1

25-06-2015

hi works fine on Yosemite 10.10.3 on my mac mini! Maybe delete HTML package then reinstall after you have upgraded to Yosemite (latest ver).

Avatar

Avatar
Boost 50
Employee
Ivan_Mironchuk
Employee

Likes

50 likes

Total Posts

133 posts

Correct reply

43 solutions
Top badges earned
Boost 50
Validate 1
Unlock
Ignite 3
Ignite 1
View profile

Avatar
Boost 50
Employee
Ivan_Mironchuk
Employee

Likes

50 likes

Total Posts

133 posts

Correct reply

43 solutions
Top badges earned
Boost 50
Validate 1
Unlock
Ignite 3
Ignite 1
View profile
Ivan_Mironchuk
Employee

25-06-2015

Try renaming the folder that you are working in. I would remove the "." in the folder name.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
matg1
Level 2

Like

1 like

Total Posts

8 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
matg1
Level 2

Like

1 like

Total Posts

8 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
matg1
Level 2

25-06-2015

I am on 10.9.4 at the moment. I will update to Yosemite tonight and report back to say if it solves the problem. Thanks for the advice.

Avatar

Avatar
Boost 50
Employee
Bob_Bringhurst_
Employee

Likes

88 likes

Total Posts

411 posts

Correct reply

113 solutions
Top badges earned
Boost 50
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile

Avatar
Boost 50
Employee
Bob_Bringhurst_
Employee

Likes

88 likes

Total Posts

411 posts

Correct reply

113 solutions
Top badges earned
Boost 50
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile
Bob_Bringhurst_
Employee

25-06-2015

‌Which Mac OS version are you running? I have heard reports that the article packager doesn't work properly on earlier Mac OS versions.

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 4
BobLevine
Level 4

Likes

32 likes

Total Posts

193 posts

Correct reply

21 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 4
BobLevine
Level 4

Likes

32 likes

Total Posts

193 posts

Correct reply

21 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
BobLevine
Level 4

25-06-2015

Moved to Digital Publishing Solution forum.