Get Permissions API failing

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
satsukitv
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
satsukitv
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
satsukitv
Level 1

06-10-2015

The response from https://authorization.publish.adobe.io/permissions/ is:

{ code: '4002',

  message: 'Parameter [X-GW-IMS-User-Email] is empty or null.' }

Including a header or get query with that parameter has no effect. The request has all the headers necessary according to the documentation and example.

{ 'X-DPS-Client-Version': '0.0.1',

     'X-DPS-Client-Id': 'CLIENT_ID',

     'X-DPS-Client-Request-Id': '2a76a3c6-4946-4d8b-9926-5ff8670cc89b',

     'X-DPS-Client-Session-Id': '8eb48262-0541-4c89-a7e0-63216c53d441',

     'X-DPS-Api-Key': 'CLIENT_ID',

     Accept: 'application/json',

     'X-GW-IMS-User-Email': 'USER@EMAIL.COM',

     Authorization: 'bearer REDACTEDACCESSTOKEN' }



Any idea what this error means and how to tackle it?


Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 5
Employee
AndreiParaschiv
Employee

Likes

7 likes

Total Posts

49 posts

Correct reply

18 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 5
Affirm 3
View profile

Avatar
Boost 5
Employee
AndreiParaschiv
Employee

Likes

7 likes

Total Posts

49 posts

Correct reply

18 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 5
Affirm 3
View profile
AndreiParaschiv
Employee

20-10-2015

Hi,

The parameter in your request ("X-GW-IMS-User-Email") isn't part of the documentation or the sample code provided in the article : Digital Publishing Solution Help | Integrating with Adobe Digital Publishing Solution

Please make sure that you have all the elements as follows :

https://ims-na1.adobelogin.com/ims/token/v1?grant_type=device&client_id=your_client_ID&client_secret=your_client_secret&scope=AdobeID%2Copenid&device_token=your_device_token&device_id=your_device_id

You can run the sample code provided in article mentioned above which will assure that you are running everything in the right direction.

In case the problem persists, please send a mail to wwds@adobe.com

Thanks,

Andrei

Answers (0)