Failed to test new app

denniswaldhoff

18-06-2015

Hi.

Today, I signed up for the new DPS 2015 beta. I'm really exited and looking forward to build the first test-app. But: After I created and signed my new app (everthing so far went fine), the next step to install it on my device, doesn't seem to work. When dropping the app in iTunes, the app icon is missing and the installation failes. I also tried to install it over the air, but that didn't work either. Any ideas what could be the point? I used existing App IDs, Bundle IDs, certificates and mobile provisions.

Best regards,

Dennis

Accepted Solutions (0)

Answers (4)

Answers (4)

Christophe_Joss

Employee

18-06-2015

Something similar happened to me while I was using the same App IDs, the install starts and then the icon jumped and disappeared when finished.

My previous DPS App was a Newsstand one .. and that's where I found the new App (it effectively replaced the previous one on the device).

Not sure if that applies to you but thought I'd mention it

denniswaldhoff

18-06-2015

I used the DPS Signing Tool after I downloaded the app from the online platform. Afterwards I dropped the signed app into iTunes. Yes, my device is in the list. I tested several devices to get clear, if somethings wrong with my device. But all canceled the installation.

Neil_Enns_-_Ado

Employee

18-06-2015

Just to make sure, did you use the DPS Signing Tool to sign the app after it was downloaded from iTunes? Are you positive the mobileprovision file you used has your device ID in it?

Neil