App Status Failure

Avatar

Avatar

larissanCPBJ

Avatar

larissanCPBJ

larissanCPBJ

17-06-2015

I'm going step-by-step through the Adobe DPS Quick Start Guide and have had success up to the Building an App section. I entered all the information needed and clicked submit. After waiting a few seconds, it says "Failure" under status, rather than giving me the option to download an unsigned app. No idea what I'm doing wrong. I used the Bundle ID I had just created in Apple Developer.

Please help. TIA

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Avatar

Neil_Enns_-_Ado

Employee

Neil_Enns_-_Ado
Employee

17-06-2015

Hi Larissa,

This is a known issue some people will hit with the beta. It's taking longer than it should to create the analytics report suite after you create your project, and if you build the app right after making the project it will fail because it can't get the analytics info. It likely worked the second time around because enough time had passed for the report suite to get created.

Neil

Answers (5)

Answers (5)

Avatar

Avatar

Bob_Bringhurst_

Employee

Avatar

Bob_Bringhurst_

Employee

Bob_Bringhurst_
Employee

18-06-2015

Yes, that's probably a coincidence. This delay caused by the analytics report suite issue should be resolved soon.

Avatar

Avatar

T__Clemente

Avatar

T__Clemente

T__Clemente

18-06-2015

I had to publish at least one Article as content before the App would compile successfully. However it may just be a coincidence considering the information provided here, regarding the analytic suite.

Avatar

Avatar

owenh59169215

Avatar

owenh59169215

owenh59169215

17-06-2015

I tried 3 times, and eventually worked. Thanks for the clarification!

Avatar

Avatar

Bob_Bringhurst_

Employee

Avatar

Bob_Bringhurst_

Employee

Bob_Bringhurst_
Employee

17-06-2015

Yes, you might see a few intermittent problems—especially for the first few days of beta. Glad you worked through the issue. Sometimes refreshing the browser page works as well.

Avatar

Avatar

larissanCPBJ

Avatar

larissanCPBJ

larissanCPBJ

17-06-2015

Whew! So I ended up logging out of DPS and logging back in, re-submitted and it worked. I guess it's one of those Beta glitches.