Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Missing XMLForm.exe?

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
Viraj_y1989
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
Viraj_y1989
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
Viraj_y1989
Level 1

15-10-2015

Whenever I try to submit data on AEM 6.0 forms or do some sort of processing, I see this error in the logs - Caused by: java.io.IOException: Executable does not exist: /Users/adobeuser/Documents/CQ/aem60/crx-quickstart/bedrock/svcnative/XMLFormService/bin/XMLForm.exe
    at com.adobe.service.ProcessResource.startProcess(ProcessResource.java:354)
    ... 281 common frames omitted

 

I checked the file location and it does not contain the .exe file. Am I missing something? I searched online for a solution but no luck yet. Any help is appreciated.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 5
Employee
SaketSidana
Employee

Likes

9 likes

Total Posts

59 posts

Correct Reply

4 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 3
View profile

Avatar
Boost 5
Employee
SaketSidana
Employee

Likes

9 likes

Total Posts

59 posts

Correct Reply

4 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 3
View profile
SaketSidana
Employee

15-10-2015

Please suggest if you have a pre-release aemfd package. If yes, we would recommend you to take the released bits available in AEM 6.0 official release. Such an issue was seen in one of the pre-release versions of the package. Also, make sure to install the OS specific package.

Answers (5)

Answers (5)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
beginner_398712
Level 1

Like

1 like

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
beginner_398712
Level 1

Like

1 like

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
beginner_398712
Level 1

05-07-2018

thank you for the reference.

I am reviewing it now, I forgot to mention that we are running AEMForms publisher on a linux CentOS host.

Best

Nikolas

Avatar

Avatar
Springboard
Level 10
Mayank_Gandhi
Level 10

Likes

310 likes

Total Posts

1,139 posts

Correct Reply

184 solutions
Top badges earned
Springboard
Establish
Validate 1
Contributor 2
Ignite 5
View profile

Avatar
Springboard
Level 10
Mayank_Gandhi
Level 10

Likes

310 likes

Total Posts

1,139 posts

Correct Reply

184 solutions
Top badges earned
Springboard
Establish
Validate 1
Contributor 2
Ignite 5
View profile
Mayank_Gandhi
Level 10

05-07-2018

Hi Nikolas,

Please refer to the below document and ensure that all the steps have been performed on the server:

Adobe Experience Manager Help | Install and configure PDF Generator

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
beginner_398712
Level 1

Like

1 like

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
beginner_398712
Level 1

Like

1 like

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
beginner_398712
Level 1

04-07-2018

Hello

We have the issue on our installation getting an error while posting the form.

Caused by: java.io.IOException: Executable does not exist: /opt/aem/crx-quickstart/bedrock/svcnative/XMLFormService/bin/XMLForm.exe

there is indeed a bedrock folder created under crx-quickstart but there is nothing under bedrock/svcnative/XMLFormService

I have followed the recommendation above and reinstalled the adobe-aemfd-linux-pkg-4.1.18.zip and restarted AEM but nothing happened.

Are there any instructions somewhere how to setup this pdf generation, some manual anything.?

Best Regards

Nikolas

Avatar

Avatar
Level 1
Pulkit-Adobe
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
Pulkit-Adobe
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile
Pulkit-Adobe
Level 1

15-10-2015

Re-installation of the package adobe-aemfd-{OS}-pkg must resolve this issue. Please let me know the package version and CQ version you are using. Can you see some other files at this path as well?

Avatar

Avatar
Boost 5
Employee
N_Santosh_Kumar
Employee

Likes

16 likes

Total Posts

234 posts

Correct Reply

13 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Boost 5
Employee
N_Santosh_Kumar
Employee

Likes

16 likes

Total Posts

234 posts

Correct Reply

13 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
Applaud 5
View profile
N_Santosh_Kumar
Employee

15-10-2015

Vijay,

 

Were there any errors observed during the first installation of package? Can you upload error.log file?

 

 

--Santosh