Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Getting XML from Adaptive form fragment submit

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
joell91868939
Level 3

Likes

6 likes

Total Posts

55 posts

Correct Reply

4 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
joell91868939
Level 3

Likes

6 likes

Total Posts

55 posts

Correct Reply

4 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
joell91868939
Level 3

29-12-2016

I am using AEM 6.2 on Windows 7. I have an adaptive form embedded on a plain page. I am validating/submitting the adaptive form using an external button and  GuideBridge. See (Fragment.txt) attached.

The adaptive form contains an adaptive form fragment.

"===================="

Plain Page

--AdaptiveForm ("Last Name")

----Adaptive Form Fragment ("Leader Name")

"===================="

 

The data in the fragment does not show up in the XML. (Data: Last Name: "last", Leader Name: "leader")

See "XML data received" log message.[0]. The problem here is the "Leader Name" does not show in the XML.

Any idea why? Am I using the wrong API to get the XML for the fragment?

Is guideBridge.getDataXML({ .... success : function (guideResultObject) {

console.log("XML data received" + guideResultObject.data);

not correct?

-Joel

[0]"============================"


XML data received<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><afData>
  <afUnboundData>
    <data>
      <lastNameField>last</lastNameField>
    </data>
  </afUnboundData>

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
joell91868939
Level 3

Likes

6 likes

Total Posts

55 posts

Correct Reply

4 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
joell91868939
Level 3

Likes

6 likes

Total Posts

55 posts

Correct Reply

4 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
joell91868939
Level 3

09-01-2017

Figured it out. I was using an XSD based form. Switched to a plain adaptive form and it's all working now.

-Joel

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
joell91868939
Level 3

Likes

6 likes

Total Posts

55 posts

Correct Reply

4 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
joell91868939
Level 3

Likes

6 likes

Total Posts

55 posts

Correct Reply

4 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
joell91868939
Level 3

29-12-2016