com.cp.vaultclipse_0.3.1.jar is not working for AEM6.0 's vault-cli-3.1.6

Avatar

Avatar
Contributor 2
Level 4
Dinu_Arya
Level 4

Likes

38 likes

Total Posts

184 posts

Correct reply

16 solutions
Top badges earned
Contributor 2
Applaud 25
Validate 50
Validate 25
Validate 10
View profile

Avatar
Contributor 2
Level 4
Dinu_Arya
Level 4

Likes

38 likes

Total Posts

184 posts

Correct reply

16 solutions
Top badges earned
Contributor 2
Applaud 25
Validate 50
Validate 25
Validate 10
View profile
Dinu_Arya
Level 4

15-10-2015

Hi,

I'm trying to configure vaultclipse by giving AEM6 "crx-quickstart\opt\filevault\vault-cli-3.1.6" folder in eclipse. But I'm getting "Please correct the directory for Vault. The current directory is incorrect". Please find the below details related to eclipse which I'm using.

Eclipse Java EE IDE for Web Developers.

Version: Juno Service Release 2
Build id: 20130225-0426

Any idea? Your comments are welcome.

Thanks,

Arya.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Ignite 5
Level 6
AnkurAhlawat
Level 6

Likes

111 likes

Total Posts

165 posts

Correct reply

27 solutions
Top badges earned
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 20
Ignite 10
Ignite 1
View profile

Avatar
Ignite 5
Level 6
AnkurAhlawat
Level 6

Likes

111 likes

Total Posts

165 posts

Correct reply

27 solutions
Top badges earned
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 20
Ignite 10
Ignite 1
View profile
AnkurAhlawat
Level 6

24-06-2016

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Give Back 10
Level 2
deepthik84
Level 2

Like

1 like

Total Posts

15 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile

Avatar
Give Back 10
Level 2
deepthik84
Level 2

Like

1 like

Total Posts

15 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
deepthik84
Level 2

02-11-2015

Facing the same problem with Eclipse Luna... Need help