Static Agent replication not exporting all page elements

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
michaell9990726
Level 1

Like

1 like

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
michaell9990726
Level 1

Like

1 like

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
michaell9990726
Level 1

18-04-2017

I have an issue with how Static Agent replication is exporting published pages.  The static agent is exporting the <page>.html and dam assets that were added as image components on the page, however related path elements from the header/body/footer like images, background images, css, etc. that are in ${path}/_jcr_content/... ${path}/jcr:content/... as well as /etc/designs/<path> are not getting exported at all.

I have the following rules set up for the static agent

/content/<directory name>* ${path}.html
/content/dam* ${path}
/etc/designs/* ${path}

Are there any other rules/configurations that need to be made here?

Replies

Avatar

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,205 likes

Total Posts

6,410 posts

Correct reply

1,147 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,205 likes

Total Posts

6,410 posts

Correct reply

1,147 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile
kautuk_sahni
Community Manager

11-08-2017

ukgaurav any help here ?

~kautuk