Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Header content is not loading in AEM publish instance while accessing using IP and also not working in dispatcher

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
GokulBakthavachalam
Level 1

Like

1 like

Total Posts

11 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
GokulBakthavachalam
Level 1

Like

1 like

Total Posts

11 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
GokulBakthavachalam
Level 1

07-07-2020

Hi Team,

 

I tried accessing the pages in Author environment and the page header and footer content is loading properly while loading the page .

http://localhost:4502/editor.html/content/we-retail/us/en.html

It is also loading properly in publish instance .

http://localhost:4503/editor.html/content/we-retail/us/en.html

 But the header and footer is not loading if I try accessing it through ip instead of localhost.

I faced this issue in my project then I tried for we-retail page and I can see the issue exists ther as well.

 

Can anyone help with this issue?

 

Thanks in advance.

 

 

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Establish
Level 4
diksha_mishra
Level 4

Likes

36 likes

Total Posts

49 posts

Correct Reply

21 solutions
Top badges earned
Establish
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile

Avatar
Establish
Level 4
diksha_mishra
Level 4

Likes

36 likes

Total Posts

49 posts

Correct Reply

21 solutions
Top badges earned
Establish
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile
diksha_mishra
Level 4

09-07-2020

You need to remove editor mode as published page should be public and not in author mode. i.e. http://localhost:4503/content/we-retail/us/en.html

Try out and let me know if it works.

 

Thanks,

Diksha