Dam Asset Upload retains inworkflow property as true for a long time

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
swathisabbisett
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
swathisabbisett
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
swathisabbisett
Level 1

31-10-2017

Hi,

When an asset is uploaded to DAM, workflow is getting triggered, inworkflow property is true even though there is no workflows for that asset in the Backend. This results assets are not be able to activated/published.

Need to understand where this inworkflow is set to true and set to false, which cases it will be true for a long time.

Have any one faced this issue and how can we resolve this? any suggestions?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 4
mjb54261515
Level 4

Likes

33 likes

Total Posts

132 posts

Correct reply

32 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile

Avatar
Validate 10
Level 4
mjb54261515
Level 4

Likes

33 likes

Total Posts

132 posts

Correct reply

32 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile
mjb54261515
Level 4

02-11-2017

OOB default asset workflow gets triggered to create default renditions when you upload an asset.

can you pls look into Archive and failures tab in workflow console http://localhost:4502/libs/cq/workflow/content/console.html

you may find any message that might help

Answers (5)

Answers (5)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
swathisabbisett
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
swathisabbisett
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
swathisabbisett
Level 1

02-11-2017

Thanks for the reply will check those details.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
swathisabbisett
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
swathisabbisett
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
swathisabbisett
Level 1

02-11-2017

Workflow is in RUNNING status for ever.

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,409 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,409 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

01-11-2017

Once a workflow has completed and not longer modifying the asset - this prop should be false. Can you confirmed that the workflow has stop running.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
swathisabbisett
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
swathisabbisett
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
swathisabbisett
Level 1

01-11-2017

Using 6.0sp3

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,409 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,409 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

31-10-2017

What AEM version are you using?