CRX replication tab shows null

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Shaheena_Sk
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

94 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Shaheena_Sk
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

94 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 5
View profile
Shaheena_Sk
Level 2

28-09-2020

When I open the replication tab for any path in CRX, it shows 500 internal server error. I have logged in as admin user and my AEM version is 6.5.6. Please advice.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Applaud 25
Level 5
diksha_mishra
Level 5

Likes

79 likes

Total Posts

93 posts

Correct reply

39 solutions
Top badges earned
Applaud 25
Give Back 5
Boost 50
Affirm 25
Give Back 3
View profile

Avatar
Applaud 25
Level 5
diksha_mishra
Level 5

Likes

79 likes

Total Posts

93 posts

Correct reply

39 solutions
Top badges earned
Applaud 25
Give Back 5
Boost 50
Affirm 25
Give Back 3
View profile
diksha_mishra
Level 5

29-09-2020

Are you logged in as admin user? Usually this error comes up during Adobe outage/maintenance.

Can you try opening this:

https://<host:port>/etc/replication.html

 

Please check: https://status.adobe.com/ 

Also, contact AEM Customer support to get clarity. 

 

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Shaheena_Sk
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

94 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Shaheena_Sk
Level 2

Likes

6 likes

Total Posts

94 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 5
View profile
Shaheena_Sk
Level 2

30-09-2020

A restart helped fix the issue.