s_code settings

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
coolwzl
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
coolwzl
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
coolwzl
Level 1

15-10-2015

Hi,

I'm restricted to using the legacy s_code Javascript library. I've generated the code inside the Omniture web interface (Admin/Code Manager), so:

- s_account got set to that certain suite

- s.visitorNamespace and s.trackingServer got set as well

I'm getting 200 HTTP response codes when I post data to the server, but still not seeing any data coming through in Omniture (I've been sending a bunch of times, over the past few days).

Is there any other configuration that I need to set in my code? I'm a bit confused, as 200 responses should mean all is fine. Any help greatly appreciated.

Thanks,

Alex

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Rahsing
Level 6

15-10-2015

Hi Alex,

Are you still facing this problem?

Rahul

Answers (0)