DTM data firing but not appearing in AA reports

Avatar

Avatar

mike_vargas

Avatar

mike_vargas

mike_vargas

01-12-2015

I've tried several times to set up DTM to post data to my Adobe Analytics reports.  I can see that the data is being sent, via a debugger, but nothing shows up in the report. I tried the real time reporting and it's also been several hours so I checked the regular report (non-real time).  Nothing. Any way I can determine what is wrong

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

02-12-2015

Hi Mike,

Sorry for the confusion, I wasn't very clear. You can change the setting in the tools section of DTM. Click on the wheel by the analytics tool (screenshots attached). Expand under General > under 'Data Center' switch it from 'Default' to 'Dallas'. Then save the changes. 

-Tacia

Answers (8)

Answers (8)

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

02-12-2015

mike vargas wrote...

taciac wrote...

Hi Mike,

Sorry for the confusion, I wasn't very clear. You can change the setting in the tools section of DTM. Click on the wheel by the analytics tool (screenshots attached). Expand under General > under 'Data Center' switch it from 'Default' to 'Dallas'. Then save the changes. 

-Tacia

 

 

🙂  thanks Tacia!!  It works. Though that seems odd that I would have to know to do that.  I don't remember seeing that in any docs.

 

Stay tuned! We are working on some new docs that will be out soon. They are geared around clearing things like this up when starting a new property. - Tacia

Avatar

Avatar

mike_vargas

Avatar

mike_vargas

mike_vargas

02-12-2015

taciac wrote...

Hi Mike,

Sorry for the confusion, I wasn't very clear. You can change the setting in the tools section of DTM. Click on the wheel by the analytics tool (screenshots attached). Expand under General > under 'Data Center' switch it from 'Default' to 'Dallas'. Then save the changes. 

-Tacia

 

 

🙂  thanks Tacia!!  It works. Though that seems odd that I would have to know to do that.  I don't remember seeing that in any docs.

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

02-12-2015

Avatar

Avatar

mike_vargas

Avatar

mike_vargas

mike_vargas

02-12-2015

taciac wrote...

Hi Mike,

The current implementation is sending the data to 112.2o7.net which is the San Jose data center. Your test suite resides on Dallas which is 122.2o7.net. You can fix this by editing the Analytics Instance > expand the 'General' section > switch the setting to Dallas from San Jose. Let me know if that doesn't fix the issue.

-Tacia

 

I don't see where I can make this change. Perhaps I'm looking in the wrong place? If so, can you direct me. screen shot is attached

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

02-12-2015

Hi Mike,

The current implementation is sending the data to 112.2o7.net which is the San Jose data center. Your test suite resides on Dallas which is 122.2o7.net. You can fix this by editing the Analytics Instance Analytics Tool in DTM > expand the 'General' section > switch the setting to Dallas from San Jose. Let me know if that doesn't fix the issue.

-Tacia

Avatar

Avatar

mike_vargas

Avatar

mike_vargas

mike_vargas

02-12-2015

Rudi Shumpert wrote...

Is there a url we can see to test ?

 

I hosted it in my dropbox as a simple public file for testing:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/24339837/index.htm

Avatar

Avatar

Rudi_Shumpert

Employee

Avatar

Rudi_Shumpert

Employee

Rudi_Shumpert
Employee

02-12-2015

Is there a url we can see to test ?

Avatar

Avatar

Jitendra_S_Toma

Avatar

Jitendra_S_Toma

Jitendra_S_Toma

01-12-2015

mike vargas wrote...

I've tried several times to set up DTM to post data to my Adobe Analytics reports.  I can see that the data is being sent, via a debugger, but nothing shows up in the report. I tried the real time reporting and it's also been several hours so I checked the regular report (non-real time).  Nothing. Any way I can determine what is wrong

 

Here is one doc which might help you.

http://blogs.adobe.com/digitalmarketing/analytics/getting-started-adobe-dynamic-tag-management-part-...