Campaign import strips out some meta tags and the favicon link?

MFlint61

23-06-2016

We are having issues with the Campaign importer stripping out code from our <head> section.  For example, in the input file we have:

<link rel="icon" type="image/vnd.microsoft.icon" href="http://www2.deloitte.com/content/dam/resources/deloitte/icons/favicon.ico">

However in the generated page after the import, our link tag is gone and we find:

<link rel="icon" type="image/vnd.microsoft.icon" href="https://forums.adobe.com/etc/designs/default/favicon.ico"/> <link rel="shortcut icon" type="image/vnd.microsoft.icon" href="https://forums.adobe.com/etc/designs/default/favicon.ico"/>

We also have problems where entire meta tags disappear completely from the generated head.  Only meta tags like "description" make it through.  Here is one example of a tag that disappears:

<meta content="width=device-width, initial-scale=1.0" name="viewport">

Has anyone else seen this kind of behavior and or can someone point me to some documentation on what to do about it?  Thank you.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

taciac

13-07-2016

Hi,

Would it be possible to provide more information about the context of use of the importer? Which version of Campaign is used? Is this when trying to import a content while in “DCE” mode?

When importing with the DCE, the HMTL code is analyzed and sometimes certain parts are re-written automatically. If this is indeed what you’re experiencing, please contact Adobe support to escalate your problem.

You can find information about limitations when using Campaign HTML Content Editor here:
https://docs.campaign.adobe.com/doc/AC6.1/en/WEB_Editing_HTML_content_Creating_content.html#Best_pra...

Sincerely,

Tacia

Answers (0)