Adobe Experience Cloud - Reports that contain a Division by zero Error (#Div/0!)

Avatar

Avatar
Level 1
John-Perrotte
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
John-Perrotte
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile
John-Perrotte
Level 1

04-03-2020

 

 

 

 

 

Just a quick question. Whenever the “Entries” are 0 could they just simply replace it with a Zero (0) rather than displaying  #DIV/0!,  the percent shows properly (0%) and it is simply a matter of replacing #DIV/0! with a 0 as the report runs.

 

Adobe Help Desk Response:

"#DIV/0!" values showed up in reports.

 >>"#DIV/0!" values are showing up in reports is because the dimension applied is based upon "Entry", Whenever Entries are 0 for a line item in a report, it returns #DIV/0!%. It is due to the mathematical error as anything divided by zero is infinity."

 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

03-09-2020

This sounds like you might be suggesting a feature request rather than asking a question. Would you mind posting this over on the ideas section of the Analytics community?

https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-analytics-ideas/idb-p/adobe-analytics-ideas

Answers (0)