Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Workflow erroring after delivery looking for Segment Code

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
DanSpigs
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
DanSpigs
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
DanSpigs
Level 1

28-08-2017

My workflow is processing the delivery activity and than throwing an error after processing.  The error says "Invalid Column Name sSegementCode"  and seems to be due to the workflow trying to insert a field that doesn't exist into the temporary table.  Has anyone seen anything like this? I have used this workflow a number of times in both our test and production environment and never had this issue.  Any help is appreciated.

Thanks

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 10
MVP
Amit_Kumar
MVP

Likes

329 likes

Total Posts

649 posts

Correct Reply

231 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Establish
Give Back 50
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 10
MVP
Amit_Kumar
MVP

Likes

329 likes

Total Posts

649 posts

Correct Reply

231 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Establish
Give Back 50
Give Back 5
View profile
Amit_Kumar
MVP

30-08-2017

Hi DanSpigs,

This happens when you have not defined the segment code in Define new additional fields correctly.

Read Target mapping to know more about custom mapping if you were using one or you can simply add the segment code to existing mapping.

Note: don't forget to update the database structure, sometimes this doesn't work automatically while adding/remove segment code from additional fields under target mapping.

Regards,

Amit

Answers (0)