Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Reporting on Deliveries

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
LornaE
Level 1

Like

1 like

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
LornaE
Level 1

Like

1 like

Total Posts

5 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
LornaE
Level 1

27-03-2018

Hi all,

I'm not sure how to word this to best describe the problem - but I'll do my best.

I have set up a campaign with a series of reoccurring deliveries. These went live last night, I've come in this morning to check the success of them, looking at the delivery reports.

The reports show that only a few of the deliveries were actually sent, and provide the expected results. (See Screenshot)

Deliveries.PNG

However according to the workflow, nearly all of the deliveries had a population, and should have all been sent.

When I then look in the deliveries folder I can see that actually they were all sent - and I can delve further to see the reporting for these.

Deliveries1.PNG

My question is why am I not see the correct reports in the workflow reporting? And how can I fix it?

These emails will be sent everyday so it's much easier to report from with in the workflow rather than manually searching.

Thanks in advance,

Lorna

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back 50
Level 10
florentlb
Level 10

Likes

236 likes

Total Posts

1,109 posts

Correct Reply

239 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 200
View profile

Avatar
Give Back 50
Level 10
florentlb
Level 10

Likes

236 likes

Total Posts

1,109 posts

Correct Reply

239 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 200
View profile
florentlb
Level 10

18-04-2018

Hi Lorna,

I'm not sure of what could cause this with the details you provided. Has this changed since you posted your question? Could it be that the report data of a delivery are aggregated to another delivery. This can be normal with recurring deliveries based on the same template.

If you're still experiencing the same issue, please get in touch with support to have it investigated more in details.

Florent

Answers (0)