Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Recurring Delivery getting Stuck without any error.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
nadeema90078524
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

16 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
nadeema90078524
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

16 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile
nadeema90078524
Level 2

07-04-2017

Hi ,

I have a premise installation. I  have a campaign workflow  scheduled since last year. All of sudden since past week it is getting stuck at delivery activity without any errors.We do not have any approvals. Delivery is going into finished state and delivery file is getting created properly. However in same workflow downstream i have update query to update broadlogrcp table  to update two fields. It is sticking at Delivery activity only and when manually i am running from the delivery task again it is completing successfully without any error. But on schedule basis it is not running till the end. Audit logs does not have any error information.

Please guide me how can i fix.

 

Thanks

Nadeem

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Springboard
MVP
Amit_Kumar
MVP

Likes

329 likes

Total Posts

649 posts

Correct Reply

231 solutions
Top badges earned
Springboard
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Validate 10
View profile

Avatar
Springboard
MVP
Amit_Kumar
MVP

Likes

329 likes

Total Posts

649 posts

Correct Reply

231 solutions
Top badges earned
Springboard
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Validate 10
View profile
Amit_Kumar
MVP

04-05-2017

Hi Nadeem,

 

did you have a same server and client build number? this happened with me once i have a mismatched build number otherwise do as Florent suggested.

Regards,

Amit

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Springboard
MVP
Amit_Kumar
MVP

Likes

329 likes

Total Posts

649 posts

Correct Reply

231 solutions
Top badges earned
Springboard
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Validate 10
View profile

Avatar
Springboard
MVP
Amit_Kumar
MVP

Likes

329 likes

Total Posts

649 posts

Correct Reply

231 solutions
Top badges earned
Springboard
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Validate 10
View profile
Amit_Kumar
MVP

04-05-2017

Hi Nadeem,

 

did you have a same server and client build number? this happened with me once i have a mismatched build number otherwise do as Florent suggested.

Regards,

Amit

Avatar

Avatar
Give Back 50
Level 10
florentlb
Level 10

Likes

237 likes

Total Posts

1,109 posts

Correct Reply

239 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 200
View profile

Avatar
Give Back 50
Level 10
florentlb
Level 10

Likes

237 likes

Total Posts

1,109 posts

Correct Reply

239 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 200
View profile
florentlb
Level 10

02-05-2017

Hi Nadeem,

Were you able to resolve your issue?

Florent.

Avatar

Avatar
Give Back 50
Level 10
florentlb
Level 10

Likes

237 likes

Total Posts

1,109 posts

Correct Reply

239 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 200
View profile

Avatar
Give Back 50
Level 10
florentlb
Level 10

Likes

237 likes

Total Posts

1,109 posts

Correct Reply

239 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 200
View profile
florentlb
Level 10

07-04-2017

Hi Nadeem,

I'll check with the team to see if this is a known issue. Can you provide more details on your installation (server and client build numbers) as well as sending a screenshot of your workflow?

In the meantime, can you raise a ticket to Adobe's support?

Thanks,

Florent.