Personalization field to include URL not working?

Avatar

Avatar

SonnyRD

Avatar

SonnyRD

SonnyRD

03-10-2017

Hello--

I have a personalization field in my email template to include a URL, like this:

<%@ include file='http://www.google.com' %>

However when I run the preview, I am getting the following error:

Error while evaluating document

BAS-010014 Cannot open file '/usr/local/neolane/nl6/var/www.google.com' with read access (errno=2, No such file or directory)

JST-310008 Failed to process directives '<%@ include' (content htmlContent).

Interestingly, if I have an https link, e.g.,

<%@ include file='https://www.google.com' %>

the error message changes slightly:

Error while evaluating document

DLV-490143 Cannot open file '/www.google.com'

JST-310008 Failed to process directives '<%@ include' (content htmlContent).

Does anyone have any idea what could be wrong? It worked before in build 8795 and we just upgraded to 8883, so I'm pretty sure it's related to an update.

Thanks,

Sonny

View Entire Topic

Avatar

Avatar

SonnyRD

Avatar

SonnyRD

SonnyRD

04-10-2017

Thanks, Jean-Serge. Yes, you are correct: we don't have Content Manager, unfortunately.

As for the urlPermission, we're actually using http only. The https test I mentioned in the original post was just a curiosity on my part, to see if it resolves anything. The base URL that I provided to Support was also http, so I wouldn't be surprised if they hard-coded only http, which is fine. That said, I've asked Support to provide the exact URL that they added to our serverConf.xml file. I'll update once I hear back.

In the meantime, do you have other thoughts as to how to fix this?

Thanks,

Sonny