Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Images not showing in Chrome after update to 20.4

Avatar

Avatar
Level 1
martinas5200630
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
martinas5200630
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile
martinas5200630
Level 1

21-10-2020

Hi,

We're having issues when using Adobe Campaign Standard in Google Chrome after the update to version 20.4. For some reason, no images are displayed in ACS, neither as a thumbnail for any programs/campaigns/email deliveries, or when editing an email delivery. When editing an email delivery, all the images appear as broken images, both in the Email Designer and in the legacy editor.

 

Anyone else experiencing this? Anyone who did experience this and managed to solve it? Happy for any help, 'cause this is really frustrating...

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back 10
Employee
craigthonis
Employee

Likes

155 likes

Total Posts

241 posts

Correct Reply

141 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Give Back 10
Employee
craigthonis
Employee

Likes

155 likes

Total Posts

241 posts

Correct Reply

141 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 50
View profile
craigthonis
Employee

22-10-2020

Hi Martina,

Please reach out to Campaign Support.  We've seen this reported a couple times in the past and typically Support needs to engage other internal teams to review your environment in order to get things squared away.

 

Thanks,

Craig

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Give Back 5
Employee
ramon_bisswange
Employee

Likes

242 likes

Total Posts

353 posts

Correct Reply

182 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
Give Back
View profile

Avatar
Give Back 5
Employee
ramon_bisswange
Employee

Likes

242 likes

Total Posts

353 posts

Correct Reply

182 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
Give Back 10
Give Back
View profile
ramon_bisswange
Employee

25-10-2020

Can you check which resource domain is configured in Campaign?

 

Latest Chrome release changed the default setting for mixed content.

I.e. if your resource domain is HTTP, it won't show the data as ACS is served via a HTTPS url.

 

Recommendation would be in such case to assign a SSL certificate.

As a workaround, you can allow mixed content in Chrome temporarily for the ACS instance.