Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Images not displayed after Campaign update

Avatar

Avatar
Ignite 1
Level 1
dominik_lackovi
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Ignite 1
Level 1
dominik_lackovi
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 1
View profile
dominik_lackovi
Level 1

26-07-2018

Our Adobe Campaign worked without issues until recent update. Now landing pages cannot fetch header image. When I upload new header image to brand, system doesn't save them. Only thing that is working correctly is newsletter delivery item because it uses image from AEM instance. Every image in Campaign instance in unreachable. Any ideas?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back 5
Employee
ananya_kuthiala
Employee

Likes

58 likes

Total Posts

80 posts

Correct Reply

39 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Give Back 5
Employee
ananya_kuthiala
Employee

Likes

58 likes

Total Posts

80 posts

Correct Reply

39 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile
ananya_kuthiala
Employee

27-07-2018

Hi dominikl66817691

The link for support portal is https://support.neolane.net/ . You would only be able to raise a ticket if you are listed as a supported user for your company. Incase you are not then you can request a colleague of yours to raise an ticket with all relative information.

I Hope this helps !!!

Regards,

Ananya Kuthiala

Answers (10)

Answers (10)

Avatar

Avatar
Give Back 5
Employee
ananya_kuthiala
Employee

Likes

58 likes

Total Posts

80 posts

Correct Reply

39 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Give Back 5
Employee
ananya_kuthiala
Employee

Likes

58 likes

Total Posts

80 posts

Correct Reply

39 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile
ananya_kuthiala
Employee

27-07-2018

Hi nicolais56285807

Most likely yes. Please reach out to our support to get this fixed

Regards,

Ananya Kuthiala

Avatar

Avatar
Ignite 1
Level 1
dominik_lackovi
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Ignite 1
Level 1
dominik_lackovi
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 1
View profile
dominik_lackovi
Level 1

26-07-2018

You are correct. When I try to open URL directly, I get this error message:

WEB-530009 Access denied.

Can you tell me where exactly can I raise a support ticket?

Avatar

Avatar
Level 1
marjoriej497634
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
marjoriej497634
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile
marjoriej497634
Level 1

27-07-2018

Same issues here. Our images may or may not load after importing them, then 10 minutes later the ones that didn't load are showing up and another one that seemed to load fine is now broken.  We're working with support but haven't made any progress.

Avatar

Avatar
Validate 1
MVP
bobbyjss
MVP

Likes

77 likes

Total Posts

107 posts

Correct Reply

14 solutions
Top badges earned
Validate 1
Contributor
Shape 1
Give Back 25
Give Back 10
View profile

Avatar
Validate 1
MVP
bobbyjss
MVP

Likes

77 likes

Total Posts

107 posts

Correct Reply

14 solutions
Top badges earned
Validate 1
Contributor
Shape 1
Give Back 25
Give Back 10
View profile
bobbyjss
MVP

27-07-2018

We have also been having big problems with us.

While in the main is seems to be fixed, we are still experiencing issues with images intermittently breaking, and thumbnails not displaying.

We are also having problems using the default editor in certain emails as it doesn't always accept or allow you to save your changes.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
nicolais5628580
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
nicolais5628580
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
nicolais5628580
Level 1

27-07-2018

Already did, thanks for reaching out!

Avatar

Avatar
Ignite 1
Level 1
dominik_lackovi
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Ignite 1
Level 1
dominik_lackovi
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 1
View profile
dominik_lackovi
Level 1

27-07-2018

Support resolved our problem. Contact them

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
nicolais5628580
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
nicolais5628580
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
nicolais5628580
Level 1

27-07-2018

We are facing the same issue with both our stage and production instance, so I'm guessing this might really have something to do with the update.

Avatar

Avatar
Give Back 5
Employee
ananya_kuthiala
Employee

Likes

58 likes

Total Posts

80 posts

Correct Reply

39 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Give Back 5
Employee
ananya_kuthiala
Employee

Likes

58 likes

Total Posts

80 posts

Correct Reply

39 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile
ananya_kuthiala
Employee

26-07-2018

Hi dominikl66817691

In order to verify if this is related to server configuration, Could you view the source of the delivery and then try to open the image url directly in a browser like Chrome and if it shows error message like "Access Denied" then you would need to raise a support ticket on our support portal so our team can liaise with Infrastructure team to get that rectified.

Regards,

Ananya Kuthiala

Avatar

Avatar
Ignite 1
Level 1
dominik_lackovi
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Ignite 1
Level 1
dominik_lackovi
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 1
Boost 1
View profile
dominik_lackovi
Level 1

26-07-2018

Everything else is the same. No preview. There is no error message, just this default thumbnail.

Screen Shot 2018-07-26 at 16.09.23.png

In Brands, system doesn't save uploaded image and it always looks like this:

Screen Shot 2018-07-26 at 16.11.01.png

Avatar

Avatar
Give Back 5
Employee
ananya_kuthiala
Employee

Likes

58 likes

Total Posts

80 posts

Correct Reply

39 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Give Back 5
Employee
ananya_kuthiala
Employee

Likes

58 likes

Total Posts

80 posts

Correct Reply

39 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile
ananya_kuthiala
Employee

26-07-2018

Hi dominikl66817691

Apart from build upgrade has anything else changed ? In terms of server location or url ? When you say every image in Campaign instance is unreachable do you mean that you are not even able to preview any image uploaded via public resource ?

It would be great if you can paste the error you are getting.

Regards,

Ananya Kuthiala