Getting Error while generating Access Token (ACS- API)

Avatar

Avatar

Senthil24

Avatar

Senthil24

Senthil24

04-08-2017

Hi ,

I am trying to Test the transactional messaging via Adobe Campaign Standard through API call.

We have gone through the following references regarding usage of Adobe Campaign Standard APIs:

https://helpx.adobe.com/campaign/kb/working-with-acs-api.html

https://console.adobe.io/integrations

https://www.adobe.io/apis/cloudplatform/

https://docs.campaign.adobe.com/doc/standard/en/api/ACS_API.html

  • We have done the integration with ACS using Adobe I/O and have got the API Key (Client ID), Technical account ID, Technical account email, Organization ID, Client secret.
  • Using these values we generated a JWT Token (Java).
  • Further with the JWT Token, we were able to generate the values Access Token, Token Type, and expires_in(Java).
  • Finally, we were able to invoke the event in ACS, following which we received an Email.

Now the issue that we are facing is that We are receiving this error while trying to generate the access token using JWT and payload.

Server returned HTTP response code: 400 for URL: https://ims-na1.adobelogin.com/ims/exchange/jwt/

1272113_pastedImage_8.png

We checked it using POSTMAN. We are getting the below error. But using the Same JWT token we were able to generate access token earlier. We did not change anything in our code.

1272094_pastedImage_5.png

Any guess, what might be wrong here? W are stuck on this .

Any suggestion/help would be great.

Thanks

Senthil

View Entire Topic

Avatar

Avatar

Senthil24

Avatar

Senthil24

Senthil24

13-08-2017

Hi Vipul,

Thanks for the reply.

I changed the form content type from form-data to x-www-form-urlencoded and tried it again. Now also the JWT Token error is persisting.

Note: It's programmatically generated (which by the way worked the first time we did it ), access token got generated and events were being called/invoked as well.

Then I came across the way to generate JWT token by using Adobe IO JWT tab.

Since the error in postman is telling us that the jwt token is incorrectly formatted. I thought I should generate the JWT token from there instead of creating it myself(which anyway is not generating the access token).

JWT token is not getting generated through Adobe IO console too.

Is there anything else that might be wrong ?

1278411_pastedImage_0.png

Regards

-Senthil