Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

DLV-490006 Error

Avatar

Avatar
Level 1
lisas95686793
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
lisas95686793
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
View profile
lisas95686793
Level 1

11-11-2020

Hi all,

 

I want to send an email to Litmus to perform a spam test but get the error: DLV-490006 Error while adding 1 message(s) out of 1 targeted

Anyone knows what this means, I did not find a explanation in the error code page.

 

Thanks,

Lisa

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar
Validate 500
Employee
Sukrity_Wadhwa
Employee

Likes

131 likes

Total Posts

801 posts

Correct Reply

35 solutions
Top badges earned
Validate 500
Validate 250
Validate 100
Validate 25
Validate 50
View profile

Avatar
Validate 500
Employee
Sukrity_Wadhwa
Employee

Likes

131 likes

Total Posts

801 posts

Correct Reply

35 solutions
Top badges earned
Validate 500
Validate 250
Validate 100
Validate 25
Validate 50
View profile
Sukrity_Wadhwa
Employee

01-12-2020

Hi @lisas95686793,

Were you able to resolve this query or do you need more help? Do let us know.

Thanks!

Avatar

Avatar
Give Back 10
Employee
craigthonis
Employee

Likes

155 likes

Total Posts

239 posts

Correct Reply

139 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Give Back 10
Employee
craigthonis
Employee

Likes

155 likes

Total Posts

239 posts

Correct Reply

139 solutions
Top badges earned
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 50
View profile
craigthonis
Employee

13-11-2020

Hi Lisa,


Can you provide us with repro steps, along with specifics on where you are seeing this? 


Was Litmus working previously? 


Are you trying to send this out of Prod or a non-prod environment?

 

Can you doublecheck the technical workflows and make sure they are all running?

 

Can you check the web.log after reproducing the issue to see if we get any more details about the error?

 

If your environment is hybrid or on prem, can you enable verbose logging on the web module and reproduce the issue (this should provide more details).?  If hosted please reach out to Campaign Support.

Thanks,

Craig