Delivery: Preview mode returns Error

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
bertc43227855
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
bertc43227855
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile
bertc43227855
Level 2

17-11-2017

Hi,

I'm creating a delivery in Adobe campaign with AEM content.

while having the content synchronized and I'm able to view to view the content in the HTML & Source Tab of campaign.

But when clicking on the preview mode and selecting personalization, I'm receiving an error "INT-150012 The HTTP query returned a 'Found' type error (302)"

The original call (/libs/mcm/campaign/content/newsletters/9ae7db91-8601-4e75-8945-534ec3118ab4.json) is being redirected to "/content/campaigns/BoseBrand/BoseArea/BoseCampaign/testbert2.json " but why is campaign failing to retrieve the content?

The same call is being made when synchronizing the content from AEM to Campaign, and then no errors are returned;

Acces log of our server also noticed a 302:

admin 17/Nov/2017:11:33:53 +0000 "GET /libs/mcm/campaign/content/newsletters/9ae7db91-8601-4e75-8945-534ec3118ab4.json HTTP/1.1" 302 - "-" "Adobe-Campaign/6.1"

10.145.5.142 - admin 17/Nov/2017:11:33:53 +0000 "POST /content/campaigns/BoseBrand/BoseArea/BoseCampaign/testbert2.campaign.content.json?delivery=DM215 HTTP/1.1" 200 7174 "-" "Adobe-Campaign/6.1"previewMode.PNG

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 1
Employee
Vapsy
Employee

Likes

370 likes

Total Posts

726 posts

Correct reply

342 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
Boost 250
View profile

Avatar
Validate 1
Employee
Vapsy
Employee

Likes

370 likes

Total Posts

726 posts

Correct reply

342 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
Boost 250
View profile
Vapsy
Employee

17-11-2017

Hi,

This is a bug on Campaign side which has been fixed in latest build 8886.

Please reach out to support to get the instance upgraded (if you are hosted) or request for the build and perform the on-prem upgrade.

Regards,
Vipul

Answers (0)