Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

1 - N Link Configuration from Profile to Custom Resoulrce

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
acs-ratul
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

18 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
acs-ratul
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

18 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
acs-ratul
Level 1

05-10-2020

Hi,

 

I need to create a 1 - N Link from Profile to a Custom Resource based on a attribute present in both the schemas.

I followed the documentation provided in the following section and successfully created my join  by selecting options - 

 

 

The following were observed after the join creation - 

  •  I was not able to open any of the profiles from the profile tab saying "ERROR - The resource you are trying to access is unreachable".
  • I viewed my custom resource table from client data and it was empty (even having records not linked to profile). Only those records were visible in which it had values in the attribute chosen for the link in both profile and custom resource.

Please advise or correct if this is acceptable or if any corrections needs to be done to correct both issues.

 

Thanks in advance !.

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Shape 1
MVP
SatheeskannaK
MVP

Likes

87 likes

Total Posts

148 posts

Correct Reply

77 solutions
Top badges earned
Shape 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Shape 1
MVP
SatheeskannaK
MVP

Likes

87 likes

Total Posts

148 posts

Correct Reply

77 solutions
Top badges earned
Shape 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 50
View profile
SatheeskannaK
MVP

05-10-2020

Hi @acs-ratul,

 

I believe you have created link from Profile to Custom resource, if that's the case then remove the link and recreate the same link from custom resource to profile. This should fix the profile access issue.

 

Thanks, Sathees