Highlighted

Variables not updated in the worklfow

Avatar

Avatar

CIGM

Avatar

CIGM

CIGM

24-04-2018

Hi all,

I have a triggered workflow where the variables after the split are not being updated. Please see screenshot below:

1472471_pastedImage_0.png

I can see in the journal of the workflow that the data is updating correctly and the email is being sent because it's showing in the deliveries view. However, why the variables after the split are not being updated? They still have the numbers of the first time the email was sent to 371 people. I have cleared local cache and log out and log in again but still is showing no update in the variable.

Any help understanding why this happens would be appreciate it.

Best,

Carlota

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

florentlb

Total Posts

(val/1000)?string[".0"]}K

Likes

233

Correct Answer

239

Avatar

florentlb

Total Posts

(val/1000)?string[".0"]}K

Likes

233

Correct Answer

239
florentlb

15-05-2018

Hi Carlota,

If your workflow runs several time, I think you need to reinitialize the variables so they can update to the correct value at each execution.

Florent

Highlighted

Avatar

Avatar

CIGM

Avatar

CIGM

CIGM

06-06-2018

Hi Florent,

Thanks for your reply but I don't understand what you mean with your explanation. Could you please explain how to reinitialize the variables? Do you mean restart the workflow? If so, the whole point of having it triggered with an alert and an incremental query is not to have to re-start it each times this happens.

Thanks,

C

Highlighted

Avatar

Avatar

pablo_rosero1

Avatar

pablo_rosero1

pablo_rosero1

26-11-2018

Hi C,

I guess what Florent was trying to say, is that even though the workflow runs continuously, perhaps it's something that can be solved on your side by resetting the variables, only as needed of course, every time the workflow runs, to obtain the desired results.

All the best,

Pablo