UTM parameters not working

Avatar

Avatar
Level 1
Terry25
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
Terry25
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

0 solutions
View profile
Terry25
Level 1

03-08-2020

Hi everyone,

 

I have populated the UTM parameters (utm_source, utm_medium, utm_campaign, utm_content) in the delivery settings and when I send the delivery the utm parameters don’t appear in the link like &utm_source=xxxx&utm_medium=xxxxx&utm_campaign=xxxxx&utm_content=xxxxx. Can someone please tell why the Google Analytics parameters are not added in the URL?

Thanks

Accepted Solutions (0)

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Boost 250
MVP
DavidKangni
MVP

Likes

258 likes

Total Posts

372 posts

Correct reply

152 solutions
Top badges earned
Boost 250
Validate 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
View profile

Avatar
Boost 250
MVP
DavidKangni
MVP

Likes

258 likes

Total Posts

372 posts

Correct reply

152 solutions
Top badges earned
Boost 250
Validate 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
View profile
DavidKangni
MVP

03-08-2020

Hi,

 

Did you update NmsTracking_OpenFormula?

 

Thanks

David

Avatar

Avatar
Give Back 50
Employee
Sukrity_Wadhwa
Employee

Likes

159 likes

Total Posts

928 posts

Correct reply

35 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Validate 1000
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Give Back 50
Employee
Sukrity_Wadhwa
Employee

Likes

159 likes

Total Posts

928 posts

Correct reply

35 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Validate 1000
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
Sukrity_Wadhwa
Employee

13-08-2020

Hi @Terry25,

Were you able to solve this? Let us know.

Thanks!

Avatar

Avatar
Level 1
sunil05680
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
sunil05680
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
View profile
sunil05680
Level 1

03-08-2020

Please check your link (URL) again, if that link is redirecting somewhere else in between, than UTM parameter will be left behind and will not work.

if this is not the case than please share the link, we can check other things.