Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Unable to load Webapp - Script Error while page load

Gagan_Dutta
Level 2
Level 2

Hi All,

We have an on-premise adobe campaign classic installed where webapp and adobe campaign app are on their dedicated servers. Whenever i am trying to load a webapp, its throwing error as shown below:-

1848625_pastedImage_0.png

1848716_pastedImage_1.png

Any help in resolving this would be highly appreciated

1 Accepted Solution
Raj_bounteous
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

Hi Gagan,

Check this link for the first error that was posted. if you can post the code used, it would be helpful to understand.

https://blog.floriancourgey.com/2019/10/nl-is-not-defined-workflow

View solution in original post

2 Replies
Raj_bounteous
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

Hi Gagan,

Check this link for the first error that was posted. if you can post the code used, it would be helpful to understand.

https://blog.floriancourgey.com/2019/10/nl-is-not-defined-workflow

View solution in original post

Gagan_Dutta
Level 2
Level 2
Hi Raj, you need the code for webapp? Actually i am getting this error on console load itself and none of my out of box webapp are opening up. Also, the page doesnt have an publish option at all but when i login on http, everything just work perfectly.