Missing data in the report delivery for a campaign.

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
thibaultb473199
Level 3

Likes

25 likes

Total Posts

77 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
thibaultb473199
Level 3

Likes

25 likes

Total Posts

77 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile
thibaultb473199
Level 3

28-05-2019

Hello everyone,

I'm facing an issue where when I look into the report for the delivery summary in my campaign that some data are not present as shown on the screenshot below :

I only got issue with one specific delivery version (version FR). When looking at the logs of the delivery. I notice that Campaign didn't process and send the deliveries :

But when looking at the tracking logs, I can see that people open mails even if those deliveries stay in pending mode.

So I have confirmation that this specific delivery got send out but why my data in the first screenshot are missing ? Do anyone have an idea on that and if possible on how to fix that ?

Kind regards,

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
thibaultb473199
Level 3

Likes

25 likes

Total Posts

77 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
thibaultb473199
Level 3

Likes

25 likes

Total Posts

77 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile
thibaultb473199
Level 3

28-05-2019

Hello craigthonis​ ,

Thank you very much for this information, it helps me to resolve that

Kind regards,