Login Button is not working in ACC login page (v. 9032)

Avatar

Avatar
Level 1
mafazili
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
mafazili
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
View profile
mafazili
Level 1

29-05-2020

Hi Guys,

I have this issue that after adding a connection, the login button doesn't do anything. 
thumbnail_image010.png

 


Then when I hit enter, I see this error message:

 

thumbnail_image009.png

Does anyone has any idea why? Do I need to add a security settings or something like that?

I've installed v 9032 of ACC.

Please let me know.

Thank you.
Amin

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 50
MVP
Jyoti_Y
MVP

Likes

88 likes

Total Posts

123 posts

Correct reply

55 solutions
Top badges earned
Boost 50
Shape 1
Boost 5
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Boost 50
MVP
Jyoti_Y
MVP

Likes

88 likes

Total Posts

123 posts

Correct reply

55 solutions
Top badges earned
Boost 50
Shape 1
Boost 5
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Jyoti_Y
MVP

30-05-2020

Hi,

 

Please do hard clean of cache. Go to below specified path:

C:\Users\<your username>\AppData\Roaming\Neolane\NL_5

and delete all xml files except 'nlclient_cnx'

 

Then try to login again.

Also, please verify whether credential you are using is valid or not using below URL:

http://<serverurl>/nl/jsp/logon.jsp

If you are not able to do web login, then your credentials are incorrect.

 

Thanks.

Answers (0)