Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

LDAP integration

praveenh9316085
Level 2
Level 2

I am working on enabling LDAP on client. So far have been successful with Plain text authentication. When i switch to Plain Text password (TLS/SSL) i am not able to connect and get errors.

Note: We are using port 389

On-Prem deployment

1843026_pastedImage_0.png

My question is more on if there is additional work needs to be done to use TLS/SSL authentication. LDAP admin has imported the cert into application server. I did not find any further documentation on documentation portal

https://docs.adobe.com/content/help/en/campaign-classic/using/installing-campaign-classic/additional...

Thank you,

Praveen

1 Accepted Solution
Sukrity_Wadhwa
Correct answer by
Employee
Employee

Hi @praveenh9316085,

This question was recently addressed in one of our Adobe Campaign Community Q&A Coffee Breaks that happened on 22nd July, 2021 at 8am PT with Scott Segrin a.k.a @scotts44930614, Principal Enterprise Architect for Adobe Campaign. 

You can check the response here: https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-campaign-classic/adobe-campaign-community-q-a...

Feel free to reach out to Scott on the same thread in case you have any follow up questions.

Thanks!

View solution in original post

4 Replies
johnt67333472
Level 1
Level 1

Hi Praveen-

When you switch the authentication to 'Plain text password (TLS/SSL)' it is using port 636 automatically.

Make sure port 636 is open.

Also make sure the Operator logging in has 'Use LDAP to verify password' checked.

-JT

praveenh9316085
Level 2
Level 2

Thanks for the reply. Yes port is open and operator logging is checked for LDAP.

praveenh9316085
Level 2
Level 2

Is there any documentation of importing the cert from LDAP server into application server? Based on the existing documents and comments on the forum, the setup in deployment wizard is correct. However event logs indicate that there were cert issues. So looking for help identify any documentation on importing the certs into application server.

Sukrity_Wadhwa
Correct answer by
Employee
Employee

Hi @praveenh9316085,

This question was recently addressed in one of our Adobe Campaign Community Q&A Coffee Breaks that happened on 22nd July, 2021 at 8am PT with Scott Segrin a.k.a @scotts44930614, Principal Enterprise Architect for Adobe Campaign. 

You can check the response here: https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-campaign-classic/adobe-campaign-community-q-a...

Feel free to reach out to Scott on the same thread in case you have any follow up questions.

Thanks!

View solution in original post