INT-150003 Cannot open an HTTP connection with server 'localhost:8080'.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
ashishd57969090
Level 1

Like

1 like

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
ashishd57969090
Level 1

Like

1 like

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
ashishd57969090
Level 1

23-04-2019

Hi,

Can someone help in below issue.

I have configured Adobe Campaign V6 on windows server and trying to connect from client. I configured the connection as http://localhost:8080

and trying to connect with ID 'internal' but getting below error. Any pointer on this would really be helpful.

IOB-090007 Network error (connect(), errno=10061: no connection could be made because the target machine actively refused it.)

------

INT-150003 Cannot open an HTTP connection with server 'localhost:8080'.

------

Ashish

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Establish
MVP
wodnicki
MVP

Likes

983 likes

Total Posts

1,097 posts

Correct reply

517 solutions
Top badges earned
Establish
Affirm 500
Contributor
Shape 1
Give Back 100
View profile

Avatar
Establish
MVP
wodnicki
MVP

Likes

983 likes

Total Posts

1,097 posts

Correct reply

517 solutions
Top badges earned
Establish
Affirm 500
Contributor
Shape 1
Give Back 100
View profile
wodnicki
MVP

23-04-2019

Hi,

Use the app server's hostname instead of localhost.

If IIS is installed (recommended), omit :8080 from the URL.

Thanks,

-Jon

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar
Establish
MVP
wodnicki
MVP

Likes

983 likes

Total Posts

1,097 posts

Correct reply

517 solutions
Top badges earned
Establish
Affirm 500
Contributor
Shape 1
Give Back 100
View profile

Avatar
Establish
MVP
wodnicki
MVP

Likes

983 likes

Total Posts

1,097 posts

Correct reply

517 solutions
Top badges earned
Establish
Affirm 500
Contributor
Shape 1
Give Back 100
View profile
wodnicki
MVP

23-04-2019

Verify that :8080 works, in which IIS would be misconfigured.

If neither works, make sure app server's web service is running and there aren't any firewalls intercepting responses.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
ashishd57969090
Level 1

Like

1 like

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
ashishd57969090
Level 1

Like

1 like

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
ashishd57969090
Level 1

23-04-2019

Thanks Jon for your response. It resolved the original issue but now I'm facing another issue as below

SOP-330012 empty return for method 'Logon' of service xtk:session

would you have any idea why this would be happening?

Thanks,

Ashish