Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Campaign classic to Azure blob integration

Avatar

Avatar
Level 1
anand97090
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
anand97090
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile
anand97090
Level 1

06-11-2020

How to connect Azure to Adobe campaign classic and what should be path in the file transfer activity to fetch the file from Azure to Adobe campaign classic?

 

@_Manoj_Kumar 

@adobecampaign 

 

 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Establish
MVP
wodnicki
MVP

Likes

969 likes

Total Posts

1,091 posts

Correct Reply

513 solutions
Top badges earned
Establish
Affirm 500
Contributor
Shape 1
Give Back 100
View profile

Avatar
Establish
MVP
wodnicki
MVP

Likes

969 likes

Total Posts

1,091 posts

Correct Reply

513 solutions
Top badges earned
Establish
Affirm 500
Contributor
Shape 1
Give Back 100
View profile
wodnicki
MVP

09-11-2020

Hi,

 

Create an external account for Azure and fill in connection details.

Once created, the account will be visible in file transfer activity.

 

Thanks,

-Jon

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
LeonieSwart-lonalo
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

13 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
LeonieSwart-lonalo
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

13 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
LeonieSwart-lonalo
Level 1

20-05-2021

Did this work for you?
I've created the external account and used it in the File Transfer activity but it is giving me an SSL connection error.

I also see from the session logs that the connection they're trying to make is http and not https.
Even when adding https:// before the server url from azure in the external account, in the logs it is then displayed as http://https://serverurl.

 

Any tips on how I can resolve this?

 

Thanks!

Leonie