Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Help required - Onboarded Trait Zero, Segment Populated

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
valentinl200089
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
valentinl200089
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
valentinl200089
Level 1

14-04-2020

Hello all,

 

Last week we tried to onboard our CRM on Audience Manager.

To do so, we created specific segments in Campaign and used workflows with a shared audience box.

The Adobe cron eventually passed after 48h and we can now see our segment populated.

However, the onboarded trait linked with our segment remains at zero: how is it possible ?

 

Also, the number of devices in the total segment population is lower than in our export from the CRM - by around 50% - and we can't understand why it is not the same number in total.

 

Many thanks,

Val

 

 

AAM audience onboarded traits segment editor trait
View Entire Topic

Avatar

Avatar
Boost 5
Employee
snielson
Employee

Likes

12 likes

Total Posts

32 posts

Correct Reply

10 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
Affirm 5
View profile

Avatar
Boost 5
Employee
snielson
Employee

Likes

12 likes

Total Posts

32 posts

Correct Reply

10 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
Affirm 5
View profile
snielson
Employee

14-04-2020

Hi Val,

 

When onboarding CRM data into AAM, please make sure you're viewing the traits cross-device graph / metrics. You can switch the view of the trait by selecting the drop down in the top right on the trait page.

https://docs.adobe.com/content/help/en/audience-manager/user-guide/features/traits/trait-details-pag...

 

Regards,

Shane